Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Färs med Indisk Kryddning

Färs med Indisk Kryddning 4 port


Ingredienser:

1 tsk gurkmeja
1 tsk spiskummin, malen
1 tsk koriander, malen
1 tsk kardemumma, malen
2 krm cayennepeppar
1 tsk salt
1 msk olja
1 gul lök, hackad
300 g färs (välj din favorit)
1 dl helt tomater på burk


Gör så här:

1. Rosta kryddorna i en torr stekpanna på svag värme. Höj värmen och tillsätt lök och olja. Fräs i några minuter utan att det bränns. Häll på färsen och stek tills den fått fin färg.

2. Klipp ner tomaterna i bitar och låt koka på svag värme i 10 minuter. Späd ev. med lite spad från tomaterna.




Tips: Tycker man om het mat kan man prova några tsk syltad indisk chili.



 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N