Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Fisk Tikka

Fisk Tikka 4 port.


Ingredienser:

2 msk vinäger
2 lökar
1 tsk ajwain
olja efter behov
4 msk tomatsås
1 tsk vitlökspasta
1 tsk chilipulver
1 msk vetemjöl
300 g fisk
¼ tsk garam masala
4 chilifrukter
salt efter behov


Gör så här:

1. Dela fisken i fyrkantiga bitar. Häll på olja, vinäger och salt.

2. Mixa lök med alla de andra ingredienserna till en massa.

3. Tillsätt vetemjölet och rör ihop väl.

4. Marinera fisken i smeten i 2 timmar.

5. Trä fisken på grillspett och grilla tills genomstekt.



 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N