Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

chipslåda

Denna rätt har jag fått av en f.d arb.kamrat. Hon var påhittig hon..men gott är det..

Det här behöver du:

1 påse lättsaltade chips
Stuvning på en halvliter,t.ex likadan som du använder till Lasange..

Gör så här

Smörj en långpanna eller ugnsfast form
Lägg i chipsen
Häll över stuvningen
Strö över riven ost
Gratinera i 250 grader tills den får lite färg
Tillbehör vanlig grönsallad

I mjölk stuvningen kan du ha nästan vad som helst jag brukar ta rökt skinka och champinjoner. Min favorit är en burk tonfisk och kaviar efter smak.
Tips: använd maizena redning för ljusa såser, den kan du strö direkt i grytan utan att det blir klumpar.

testa och njut!! Rolling Eyes





--------------------------------------------------------------------------------



 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N