Recept

 
     
Kommentarer
Spara Recept
 
   

röra på ""äggskal""

Pajskal
Vispa ihop en omelett på kanske ägg och vispgrädde. Smörj ett bakplåtspapper en smula med smör och häll smeten på pappret som Du klätt i en lagom form. Grädda i 200gr ugnsvärme tills omeletten doftar ungspannkaka, är torr och har duktig färg:

sen kan du börja med såsen

fräs köttfärs o
bacon i ordentligt m smör
smula i
getost
rörom ordentligt
krydda m peppar
salt behövs inte

ha i
creme fraiche o
tomatpure rör om
pudra över
mald svamp

låt puttra nån minut

servera ovan på pajskalet
mums



oldwolfie
 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N