Recept

 
     
Kommentarer
Spara Recept
 
   

BELLMANS STRÖMMING

BELLMANS STRÖMMING

600 g strömmingsfiléer
[u]marinad
2 ägg
2 dl vispgrädde
1 msk svensk senap
1 msk colmans senapspulver
1 tsk salt
till stekning
grovt rågmjöl
salt
smör

Gör så här
Receptet kräver att strömmingen marineras i ett dygn. Börja med marinaden genom att vispa ihop ägg och grädde med senap, senapspulver
och salt. Lägg i strömmingsfiléerna och vänd dem noga i bunken så att
marinaden täcker ordentligt. Låt stå kallt i ett dygn. Vänd filéerna i
grovt rågmjöl smaksatt med salt. Stek sakta i smör och servera direkt
Tips
Det är gott att servera rårörda lingon och inlagd gurka till.
portioner: 4



Husse
 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N