Recept

 
     
Kommentarer
Spara Recept
 
   

Dillknäcke

Dillknäcke

25 g jäst
2 dl ljummet vatten
½ dl rapsolja
2½ dl dinkelmjöl
2½ dl vetemjöl
2 msk dillfrö
1-2 tsk flingsalt

Sätt ugnen på 250 gr
Smula jästen i en bunke, och rör ut i vattnet.
Tillsätt resten och arbeta den smidig.
Degen behöver inte jäsa, dela den i 4 bitar.
Kavla ut tunna kakor 20x35 cm.
Kruskavla och sporra ut ca 12 bitar per kaka.
Grädda på smord plåt 4-5 minuter, passa så det inte bränns.



 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

  Kommentarer

Ja, detta måste jag pröva! Jag älskar att baka. Roligt när man hittar nåt nytt.

Eva






Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N