Recept

 
     
Kommentarer
Spara Recept
 
   

Smördegsinbakad kycklingfilé

smördegsinbakad kycklingfilé

4 stycken kycklingfiléer
4 stycken frysta smördegsplattor
150 gram blå castello
1 ägg

Gör så här:
Låt de frysta smördegsplattorna tina och kavla sedan ut dem tunt.
Bryn kycklingfiléerna i en stekpanna tills de fått fin färg.
Lägg dom på varsin smördegsplatta tillsammans med en tjock skiva blå castello. Vik ihop paketen. Pensla med uppvispat ägg och gradda i ugnen cirka 20 minuter i 200 grader.[/u]



SOFIE24
 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N