Recept

 
     
Kommentarer
Spara Recept
 
   

Norrländsk potatispannkaka

3 hg rimmat fläsk i tärningar
1,3 kg mandelpotatis
7 dl mjölk
3 ägg
3 dl vetemjöl
1 tsk salt

Gör så här:

Stek fläsktärningarna lätt, häll på flottet.
Riv potatisen, tillsätt ägg, mjölk, mjöl och salt.
och rör ihop.
Slå sedan detta i en smord långpanna, och strö över fläsktärningarna.
Grädda detta i mitten av ugn i 250g i ca 20 min den ska vara välgräddad.
Detta är supergott att steka upp över öppen eld när man är ute i naturen
Man klipper bara upp pannkakan i småbitar och steker.....

Et ve andakt! Razz



Tinaz
 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N