Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Kams

2 kg råskalad potatis
1 1/2 dl vetemjöl
1 1/2 dl kornmjöl
5 hg rimmat fläsk

Gör så här:
Börja med att koka upp en stor kittel rikligt med vatten + salt
Riv potatisen på rivjärn och låt det rinna av i ett durkslag.
Blanda potatisen mrd mjölet till en fast deg.
Skär fläsket i tärningar.
forma degen till bollar och fyll dem med fläsktärningarna.
Koka där efter kamsen i ca 45 min i saltat vatten



Tinaz
 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N