Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

pepparmyntaglass

Testa den här parfaitliknande fettbomben:

2+2 dl vispgrädde
3 ägg
18 gr Hermesetas sötningsmedel
En kruka pepparmynta

Klipp pepparmyntabladen i småbitar och koka sedan i 2 dl grädde i 10 minuter innan du låter dem stå och dra i en timme. Sila bort bladen och ställ i kylskåpet.

Dela äggen och vispa äggulorna med hermesetas hårt så de blir nästan vita (tar en stund)
Vispa äggvitorna hårt.
Vispa övriga grädden (2dl) hårt.

Blanda den vispade grädden med den silade pepparmyntagrädden och vispa ned i äggulorna. Blanda med vitorna försiktigt och häll i en form som ställs i frysen i 3-5 timmar!


sätt varningstecken - min fru ville äta upp allt som var kvar efter middagen igår... Den är ärligt talat djävulskt god!
uttalande från han som gav mej receptet
:lol: :twisted: :lol:



oldwolfie
 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

  pepparmyntaglass | Recept | Viktväktar och andra smala recept | Low carb mat

wooow jag gjorde den idag

kan tala om att den smakade woooow sååå god :lol: :lol: :lol: :lol: :P :P

oldwolfie

Visa artikel




Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N