Recept

 
     
Kommentarer
Spara Recept
 
   

Hotel Browns russinbullar

HOTEL BROWNS RUSSINBULLAR

5 dl vetemjöl
3/4 dl socker
1/2 tsk salt
1 msk bakpulver
50 g smör eller margarin
75 g russin
1 tsk vaniljsocker, vatten
2 dl mjölk

Russinen läggs i blöt i litet vatten smaksatt med vaniljsocker. Lagen ska täcka russinen, som får dra ca 4 timmar.

Blanda mjöl, socker, salt och bakpulver. Hacka ned matfettet till en grynig massa och rör ned russinen. Tillsätt mjölken och arbeta snabbt ihop degen. Forma den till 12 - 14 bullar, som gräddas i pappersformar eller direkt på smord plåt i 225° 15 - 20 minuter.

På Hotel Brown i London delar man bullarna i skivor, som rostas lätt och förses med en smörklick innan de serveras. Att de ska avnjutas bums säger sig självt. Och svart vinbärssylt är hos Browns det givna pålägget till dessa bullar.

Bella



baribel
 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N