Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Jordgubbsvisp

JORDGUBBSVISP

Från Husmoderns Köksalmanack 1968.

Beräkna ca 2 1/2 dl kall mjölk eller filmjölk, 1 - 2 msk socker och ca 1 kaffekopp (eller mer) jordgubbar eller hallon till varje drink. Lägg bär och socker i t ex en kanna eller i ett litermått och häll på mjölk eller fil. Vispa med elvisp någon minut, tills blandningen blir riktigt pösig och alldeles skummig. Fördela den i glas med en isbit i botten.

Bella




baribel
 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

  Jordgubbsvisp | Recept | Drickbart, alkoholfritt | Kalla drycker

Jajamen ... fast då visste ingen att det var smoothie! :lol:



Bella

baribel

Visa artikel


smoothien fanns redan 68?!! Very Happy

rokka

Visa artikel




Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N