Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Carinas härliga chokladkaka

CARINAS HÄRLIGA CHOKLADKAKA

1 kaka

100 g smör eller margarin
3 ägg
2 dl socker
½ dl sirap
1 dl vispgrädde
100 g riven choklad
3 dl vetemjöl
2 tsk bakpulver


Sätt ugnen på 175°. Smörj och bröa en 2-litersform.

Smält matfettet. Vispa ägg och socker vitt och poröst. Tillsätt sirap, grädde och riven choklad. Blanda mjöl och bakpulver och blanda det med ägg-sockersmeten. Tillsätt sist det smälta matfettet. Häll smeten i formen och grädda 45 minuter eller tills kakan släpper kanterna. Låt gärna kakan ”stå till sig” 3 – 4 dagar.

Bella



baribel
 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N