Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Cappuccino-kakor

CAPPUCCINOKAKOR

En pikant smak av kaffe gör kakorna extra goda. Att de är lätta att baka är ju knappast till någon nackdel.

Ca 60 kakor

150 g smör eller margarin
3 dl socker
2 ägg
1 dl mjölk
2 tsk snabbkaffe
1 msk hett vatten
8 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
1 tsk vaniljsocker
½ tsk malen kanel
mörk choklad


Rör matfett och socker poröst och tillsätt sedan äggen, ett i taget. Blanda ned mjölk och snabbkaffe upplöst i vatten. Blanda mjöl, bakpulver, vaniljsocker och kanel. Rör ned det i smeten.

Lägg matskedsstora klickar på smorda plåtar och riv över litet choklad. Grädda kakorna i mitten av ugnen i 200° ca 10 minuter. Låt kakorna svalna på bakgaller och servera dem sedan.

Bella



baribel
 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N