Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Blåbärskaka

BLÅBÄRSKAKA

1 kaka = ca 8 portioner

2 pkt djupfrysta blåbär à 225 g
eller 5 dl färska bär
2 ägg
2 dl socker
250 g Kesella
1 dl vispgrädde
1 msk pressad citron
½ dl vetemjöl


Tina bären. Sätt ugnen på 175°. Vispa ägg och socker pösigt. Tillsätt Kesella, grädde, citron och mjöl och blanda väl. Häll smeten i en smord, ugnssäker form och strö över bären. Grädda i 45 – 50 minuter och servera gärna med glass.

Bella



baribel
 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N