Recept

 
     
Kommentarer
Spara Recept
 
   

Torsk Crème Fraîche

Ännu en familjefavorit!

TORSK CRÈME FRAÎCHE

4 portioner

400 g djupfryst torskfilé
litet matfett till formen
litet pressad citron
salt, vitpeppar
3 – 4 tomater
1 stor purjolök
3 – 4 dl crème fraîche
ev litet fransk senap
1 ½ dl riven ost


Sätt ugnen på 225°.

Smörj en ugnssäker form och lägg i fisken – den behöver inte tinas först. Salta och peppra och pressa över litet citronsaft. Du kan också hälla citronsaften över margarinet i formen innan fisken läggs i.

Skiva tomaterna tunt och täck fisken med dem. Finstrimla purjolöken och strö den över. Blanda crème fraîche med riven ost och ev litet senap och häll det över fisk och grönsaker. Grädda i ca 40 minuter tills fisken är mjuk och täcket blivit guldbrunt.

Servera med kokt potatis och någon god grönsak.

Bella



baribel
 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N