Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Fiskbullsgratäng

FISKBULLSGRATÄNG

4 – 6 portioner

2 burkar fiskbullar ā 375 g
250 g djupfryst bladspenat
1 bit finstrimlad purjolök, 10 cm

Sås:
1 pkt champinjonsoppa
2 dl crčme fraîche
1 dl riven ost

Koka upp spenaten enligt anvisning på förpackningen. Låt den rinna av och lägg den i botten på en smord, ugnssäker form. Täck med fiskbullar och purjolök.

Gör soppan på spad från fiskbullarna och spenatvattnet och koka upp enligt anvisning på förpackningen. Vispa i crčme fraîche och slå soppan över fiskbullarna. Strö över ost och gratinera i 225° ca 20 minuter.

Servera med kokt potatis eller ris och grönsaker.

Bella



baribel
 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N