Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Solbergatorsk

SOLBERGATORSK

4 portioner

500 g torskfilé
½ msk salt
½ tsk matättika
4 msk gräslök
2 dl crème fraîche


Skölj fisken och låt den rinna av.

Blanda salt och ättika och gnid in fisken. Lägg den i en smord, ugnssäker form, strö över hackad gräslök och bred över crème fraîche. Grädda mitt i ugnen i 225° i 30 minuter.

Servera fiskformen varm med kokt potatis och en grönsallad.

Bella



baribel
 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N