Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Spenatfisk

SPENATFISK

4 portioner

Tina 1 pkt bladspenat och bred ut den på ett smort, ugnssäkert fat. Lägg på 600 g fiskfiléer. Strö över ½ - 1 tsk salt, 2 krm citronpeppar och ½ tsk paprikapulver. Blanda 1 burk champinjonsoppa med 1 dl crème fraîche och häll över fisken. Strö på 3 msk riven ost och gratinera i 225° ca 20 – 25 minuter. Servera med pressad potatis.

Bella



baribel
 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N