Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Spätta på lättaste sätt

SPÄTTA PÅ LÄTTASTE SÄTT

4 portioner

Ca 500 g djupfrysta spättafiléer
eller färska filéer
1 tsk salt
50 – 75 g smör eller margarin
100 g färska champinjoner
3 msk finhackad persilja
½ tsk paprikapulver
1 msk citronsaft

Tina djupfryst fisk tills filéerna kan skiljas från varandra. Lägg ut dem på ugnssäkert fat och strö över salt.

Blanda matfett med finhackade champinjoner, persilja, paprika och citronsaft. Bred blandningen över filéerna och sätt in fatet i 250° 10 – 12 minuter.

Bella



baribel
 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N