Recept

 
     
Kommentarer
Spara Recept
 
   

Bettans bästa kotletter

BETTANS BÄSTA KOTLETTER

4 portioner

4 – 6 fläskkotletter
salt, svartpeppar
vitlökspulver
2 gula lökar
ostskivor eller riven ost
1 köttbuljongtärning
2 ½ dl vatten
1 ½ dl matlagningsvin

Sätt ugnen på 225°.

Smörj en ugnssäker form. Lägg kotletterna i formen och krydda med salt, peppar och vitlökspulver. Skala löken. Skär den i ganska grova skivor och lägg dem jämnt fördelade över kotletterna. Riv eller hyvla rikligt med ost över kotletter och lök. Ställ in formen i ugnen ca 20 minuter.

Lös upp buljongtärningen i vatten och vin och häll detta över kotletterna. Låt puttra i ugnen tills kotletterna ser gyllenbruna och klara ut.

Servera med kokt potatis och en grönsallad.

Bella



baribel
 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N