Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Mexikansk biff

MEXIKANSK BIFF

4 portioner

4 skivor mör biff, ca 1 ½ cm tjocka
salt, svartpeppar
smör eller margarin till stekning

Tillbehör och garnityr:
4 stora gula lökar
1 grön paprika
chilisås
isbergssallad
stark riven ost


Skiva 1 – 1 ½ lök lövtunt och ta isär dem till ringar, som läggs en stund i kallt saltat vatten. Löken blir då mild i smaken och extra knaprig. Skär resten av löken i litet tjockare skivor och stek dem gyllenbruna.

Skiva paprikan och strimla salladen. Stek biffarna hastigt i het stekpanna med välbrynt matfett. Krydda och lägg upp dem med rå och stekt lök, chilisås, paprika och strimlad sallad med riven ost över.

Bella



baribel
 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N