Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Då var det väl min tur då!

Jag heter Isabel Brattkull (Bella), är 42 år och bor i Göteborg - än så länge, är det bäst att tillägga, då jag har allvarliga planer på att flytta upp till Stockholm om jag får något av de jobb jag sökt och hittar någonstans att bo. Mat har alltid varit en mycket central del av mitt liv, är uppvuxen i ett hem med en äkta matmamma som alltid lagat allt från grunden. Pappa är spansk och vi har alltid ätit mycket spansk mat hemma. Husmanskost är min absoluta favorit men som ni säkert kommer att märka brinner jag för läckra efterrätter, pajer och mjuka kakor också.

För mig är ett bra recept ett som inte har hundra krångliga ingredienser, tar max 1 timme att laga även om det är fest (med några oundvikliga undantag) och är TREVLIGT. Jag hoppas ni ska tycka om det som jag redan har bombat de olika kategorierna med - 95% av det är provlagat, har jag inte testat det skriver jag det.

Jag jobbar på Göteborg Postterminal men vill därifrån (helst i förrgår). På min fritid sjunger jag barbershop, sitter vid datorn och grejar med recept, vill ha en hemsida men kan inte göra den då jag har tummen i nacken när det gäller datorer, älskar att läsa och skriva (mest läser jag om historia och kokböcker förstås) och mycket annat.

Jag ser fram emot att gå in och botanisera här riktigt ordentligt!

Bella
8)baribel
 

 
 
 

  Då var det väl min tur då! | Recept | Övrigt | Receptbanken: frågor, förslag & information

Hej och välkommen,trevligt med alla nya recept.Nu har vi lite nytt att testa Very HappyHa en fortsatt trevlig dag Smile

Webmaster Jim Admin

Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N