Recept

 
     
Kommentarer
Spara Recept
 
   

Apelsinkolasås

APELSINKOLASÅS

4 portioner

2 dl vispgrädde
1 dl mjölk
2 msk koncentrerad apelsinjuice
1 dl socker
1 dl sirap


Vispa ihop grädde, mjölk, juice, socker och sirap i en kastrull.

Låt såsen koka utan lock tills den tjocknar, 10 – 15 minuter. Servera såsen varm till vaniljglass och knappt tinade hallon.

Du kan självklart göra den här såsen på annan koncentrerad fruktjuice.

Bella



baribel
 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N