Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Apelsinkolasås

APELSINKOLASÅS

4 portioner

2 dl vispgrädde
1 dl mjölk
2 msk koncentrerad apelsinjuice
1 dl socker
1 dl sirap


Vispa ihop grädde, mjölk, juice, socker och sirap i en kastrull.

Låt såsen koka utan lock tills den tjocknar, 10 – 15 minuter. Servera såsen varm till vaniljglass och knappt tinade hallon.

Du kan självklart göra den här såsen på annan koncentrerad fruktjuice.

Bella



baribel
 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N