Recept

 
     
Kommentarer
Spara Recept
 
   

varma hallon/hallonsås

söker receptet på varma hallon/hallonsås som man kan ha till glass.



SOFIE24
 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

  Kommentarer

Ta ett paket hallon och lite socker/sockrade hallon.

Häll i en kastrull

Värm på spisen tills det börjar "ryka"

Servera genast med glass!





favorit från Eva och Adam Very Happy

elleave



Hallonsås

Jag brukar oxå använda strösocker, men sötar den inte så mycket för glassen är ju så söt i sig själv ( om man skall ha det vill säga?.. och så brukar jag köra med stavmixer...då blir den krämig... Razz

Tinaz



Det kan man välja själv, ja föredrar strösocker för att det knastrar lite mellan tänderna om man inte värmer för länge :-D

Webmaster Jim Admin



ska det vara strösocker eller florsocker?

SOFIE24



Jupp så brukar jag oxo göra, fast ja är ju en socker gris så ja har på en hel del socker :-D

/// Anonymous


vet inte om det här kan överföras på dina varma hallon

men jag brukar ta ur frysen

(där jag lagt dom efter plocken)

mina björnbär



lagom portion in i micron o på me lite tid

testa me en minut till obörja med

o sen e de bara o hälla över glassen



de blir så gott vill du ha socker på så e de ju bara att röra i

men de e överflödigt tycker jag



går bra me de flesta bär

oldwolfie





Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)