Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Korvgryta med chili

KORVCHILI

Av korv och grönsaker kan man göra en snabblagad gryträtt. Smaka av väl med chilipeppar – den som gillar kryddstark mat kan kanske ta dubbla mängden.

4 portioner

8 wienerkorvar eller frukostkorvar
4 gula lökar
1 msk smör eller margarin
1 pkt djupfrysta brytbönor, ca 300 g
1 – 2 röda paprikor
2 dl buljong
2 msk tomatpuré
ca ½ tsk chilipeppar
ev salt

Gott att äta till:
Kokt ris eller bröd.


Skär korven i bitar. Skala och hacka löken.

Fräs korv och lök i litet matfett i en gryta. Tina bönorna lätt och skär dem ev i mindre bitar. Skölj och kärna ur paprikorna. Skär dem i tärningar. Tillsätt bönor och paprika till grytan och häll på buljong och tomatpuré.

Låt det hela sjuda på svag värme tills löken är mjuk och allt är genomvarmt. Smaka av med chilipeppar och salt om så behövs. Servera grytan rykande het.

Bella



baribel
 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N