Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Tomatbräserad fylld falukorv

TOMATBRÄSERAD FYLLD FALUKORV

Falukorv eller annan korv uppträder i många former i vårt vardagshushåll, det vet vi ju alla. Den här kan man också bjuda gäster på.

4 portioner

400 – 500 g falukorv
1 msk smör eller margarin
½ 250 g-paket mjukost
3 msk senap
1 ½ dl tomatjuice
(salt, peppar)

Gott att äta till:
Bakad potatis eller potatismos, rårivna
morötter med nypressad apelsin- eller
citronsaft.


Dra skinnet av korven och skär den nästan rakt igenom i 1 ½ cm tjocka skivor.

Lägg korven i rund, smord, ugnssäker form. Bred växelvis mjukost och senap mellan skivorna. Häll över tomatjuicen och krydda ev. Låt rätten koka under lock i 225° ca 25 minuter.

Bella



baribel
 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N