Recept

Du måste vara inloggad för att få tillgång till
"Din Kokbok"

Klicka här för att "Logga in"

Klicka här för att "Bli medlem" Helt gratis!


 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Teriyaki

Teriyaki

1/2 dl vatten
1 dl soja
2 msk strösocker
2 tsk risvinäger
1 vitlöksklyfta och färskriven ingefära

Blanda alla ingredienser
Koka upp och rör ordentligt
Pensla såsen på laxen och låt den vila i ett par timmar
Sätt in i ugnen ca 220 grader i 7 minuter

Servera med jasminris, hackad koriander och syltad ingefära.



gulli G
 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N