Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Fiskgratäng med kräftsmak

1 pkt torskfilé ( 600 g )
1 lök
2 dl creme fraiche
400 g kräftost
1 dl riven ost
Citronpeppar, salt

Tina filén
Blanda lök, kräftosten, creme fraiche
Lägg fisken i en smord ugnsform
Krydda med salt, citronpeppar
Bred röran över fisken
Strö över riven ost
Gratinera 200 grader ca 20 minuter

Servera med kokt pressad potatis eller kokt ris, och
En grönsallad till



Tinaz
 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N