Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Solroskärnor?

Vad är det som händer när jag stoppar solroskärnor i brödet och upptäcker att de blir alldeles gröna. Hoppas de inte är giftiga då.....
Måste man förbehandla dem på något sätt eller....?



Mia Ros
 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

  Solroskärnor? | Recept | Övrigt | Prat om mat

Huvudet på spiken!!!

Tack du har rätt. Jag trodde kanske att det blev en reaktion med filmjölken men nu vet jag bättre. TACK

Mia Ros

Visa artikel


Hej!

Du bakade inte med jäst eller hur? Det är en kemisk process som gör kärnorna gröna när man bakar med ex. bikarbonat eller hjortronsalt, det är helt ofarligt men det kanske inte så trevligt ut, smaken är som baken. Du kan läsa mer om solroskärnor på www.risenta.se Very Happy


Visa artikel




Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N