Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

kirskålsomellett

förväll en portion kirsskål 1-2 minuter
smörj en eldfast form med smör
vispa ihop två ägg o en dl vispgrädde
o lite salt o peppar
hacka den förvällda kirskålen o lägg i botten på den smörade formen häll över ägg o grädderöran o så
strö över riven ost
skjuss in i ugnen 200 grader ett tag humhum kolla efter 10 minuter o låt den kanske bli lite brun

stek en fläsk karre till eller lax eller va du har


jAA DE E KLART DU KAN HA TOMATER ELLER SÅ TILL
fast de e inte nödvändigt



oldwolfie
 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N