Recept

 
     
Kommentarer
Spara Recept
 
   

low carb våfflor

3 dl sojamjöl (eller dinkelmjöl om man är GI och äter säd)
1½ tsk bakpulver
2 dl vispgrädde
50 g margarin eller smör
2 dl vichyvatten/bubbelvatten

bubbelvattnet är viktigt eftersom det gör våfflorna frasiga. sojamjölet har
annars en tendens att "gegga" ihop sig.

ja så gör man som man gör med våfflor rör ihop o steker i våffeljärnet :lol:



oldwolfie
 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

  Kommentarer

="Kaali_xxx"
Evil or Very Mad jag lagade ditt recept och resultatet blev att allt bara geggade sig och rann ut från våffeljärnet!




Man ska vispa grädden har jag för mig, inte undra på att allt rinner ut annars.




="Kaali_xxx"
Evil or Very Mad jag lagade ditt recept och resultatet blev att allt bara geggade sig och rann ut från våffeljärnet!




ujuj de va verkligen inte kul

jag har ju inte testat själv

inte kommit dit sojamjölet står i kylen fortfarande



ingen annan som testat

jag hittade detta på nätet Shocked

oldwolfie



Evil or Very Mad jag lagade ditt recept och resultatet blev att allt bara geggade sig och rann ut från våffeljärnet!






Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N