Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Två frågor om frysning och diskning

Hallo!

Jag är ny på forumet såväl som på matlagning.
Har kommit till insikten att min plånbok inte mår bra av köpt thaimat och besök på grekrestauranger varje dag, så nu är det dags att förbättra matlagningskunskaperna.

Eftersom jag kommer laga en hel del lunchlådor så får mina första två frågor handla om just det ämnet.

1. Vilka matvaror bör man tänka på att INTE frysa in för att sedan micra ?
som blir dåliga eller bara smakar pyton efter att ha tinats upp eller snurrat i micron. Hörde nåt om att potatis inte var nån höjdare.

2. Har ni nåt bra tips på hur man rengör plastmatlådor efter att ha haft t ex köttfärssås i dom?
Det blir ofta en jobbigt röd/orange/rosa beläggning som är omöjlig att diska bort. Ser ofräscht ut.

Tackar :P



 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

  Två frågor om frysning och diskning | Recept | Övrigt | Prat om mat

Det som jag kommer på så där på rak arm som jag inte tycker går bra att frysa för att sedan micra är kokt potatis.

SOFIE24

Visa artikel




Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N