Recept

 
     
Kommentarer
Spara Recept
 
   

Kebabkryddad skinksås (2-3 port )

Kebabkryddad skinksås (2-3 port )

300g lätt att laga strimlad Pigghamskinka, kebabkryddad
2 tsk kinesisk soja
2 1/2 dl Kelda örtkryddad sås
1 tsk oregano

Blanda det frysta köttet med sojan. Stek köttet i omgångar i ca 3 min. Salta och peppra. Häll över såsen och strö över oregano. Blanda och låt såsen sjuda några minuter. Servera med kokt pasta, tomat och sallad.

Källa: Receptet är från SCAN

Hittade detta receptet på grund av att jag fått en gratis påse "lätt att laga" som jag ville hitta på nåt kul med... Kebab är ju gott Very Happy



 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N