Recept

Du måste vara inloggad för att få tillgång till
"Din Kokbok"

Klicka här för att "Logga in"

Klicka här för att "Bli medlem" Helt gratis!


 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Hallontryffel

125 g mörk choklad
125 g mjölkchoklad
75 g hallonpuré
75 g socker
50 g smör
3 ½ msk grädde

Finhacka chokladen. Koka hallonpuré, socker, smör och grädde. Häll smeten över chokladen och blanda.
Härr i form och låt stå i kylen att stelna.


Recept från Kock & Mat



 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N