Recept

 
     
Kommentarer
Spara Recept
 
   

Kycklingfilé i creme fraiche

Det här blir till ungefär två personer.

3-4 kyclingfiléer
2 dl creme fraiche
1 msk senap
1 dl klippt persilja
1 hönsbuljongtärning
1 dl vatten
svartpeppar, salt

Stek filéerna i panna några minuter på varje sida. Häll under tiden creme fraiche i en kastrull, tillsätt övriga ingredienser. Skiva kycklingen i 2 cm tjocka skivor och lägg dem i såsen. Låt koka 5-10 minuter. Servera med ris eller pasta.



Skånekatten
 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

  Kommentarer

Har oxå testat detta recept. Klart godkänt!! Det blev ris till men jag tror att det skulle varit minst lika gott med bandspagetti.




Säger bar mmmmm den var supergod och enkel. Gjorde den ikväll men hade ingen creme fraiche tog grädde istället + att jag sulade på med lite mer senap och det var absolut inte fel.

Kanongott Skånekatten

Eva St





Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N