Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Italiensk Gino

God efterrätt och tämligen fettsnål (om man inte öser över mängder av god choklad :P)
Enkel och god efter en mastig middag:

4-6 port

200 g vit blockchoklad
1 färsk ananas
2 mango eller 6 kiwi
250 g hallon
(Funkar med vilja frukter du än vill ha i stort sett)

Grovriv chokladen. Skala ananas och mango eller kiwi. Skär fruktköttet i bitar. Lägg frukten i ett jämnt lager på ett ugnssäkert fat. Lägg hallonen överst. Strö över den rivna chokladen.

Gratinera i 275° på översta falsen med enbart övervärme 1-2 minuter tills chokladen smält.

Servera genast (med glass eller vispad grädde om du så vill).



Mahogny
 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N