Recept

 
     
Kommentarer
Spara Recept
 
   

Biffpasta Paula

Det här receptet hittade jag i en tidning (Expressen?) för många år sedan. Det var ett hemma-hos-reportage hos Paula Pennsäter och hon bjöd på pasta. Det har blivit en favorit här hemma.

6 dl pasta (cappeli elller gnocchi)
300 g nötkött, innanlår, utskuren biff eller liknande
2 gula lökar
Smör
1 dl syltlök
1,5 msk fransk senap
2 msk soja
1 buljongtärning
2 dl creme fraiche
2-3 dl vispgrädde
Salt och peppar

Koka pastan. Strimla köttet. Skala och skiva löken. Vispa ihop grädde, creme fraiche, senap, soja, buljongtärning och vatten i en gryta. Stek köttet och löken var för sig i en stekpanna. Lägg kött och den skivade löken i såsen. Krydda. Låt koka ihop 6-7 minuter. Blanda pastan med syltlök och sås. Servera med vitlökbröd.



Skånekatten
 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

  Kommentarer

Va?! Syltlöken petades bort? Det är ju den som gör hela rätten! *förnärmad* :wink:

Skånekatten



Re: Biffpasta Paula

Denna rätt va ju bara hur god som helst, men jag tog älgkött....ungarna tyckte oxå om det ...syltlöken petades bort men annars hur gott som helst.

Tinaz





Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N