Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Kanelkaka

Kanelkaka

175 g Svenskt Smör
2 1/2 dl strösocker
2 ägg
4 1/2 dl vetemjöl
2 tsk vaniljsocker
1 msk bakpulver
1 krm salt
3 dl Gräddfil

Fyllning:
1 dl strösocker + 1 tsk kanel blandas

Sätt ugnen på 175°. Rör smör och socker krämigt. Rör i äggen. Rör ner de torra ingredienserna omväxlande med gräddfilen. Smörj och bröa en 1,5 l kakform med löstagbar kant. Häll i hälften av smeten. Strö hälften av kanelsockret över smeten. Häll i resten av smeten och strö över resten av kanelsockret. Grädda ca 1 tim.



 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N