Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Frasvåfflor med jäst

25 g jäst
4 dl rumsvarm mjölk
3½ dl vetemjöl
½ tsk salt
150 g smör


Blanda jäst med mjölk (som inte ska värmas). Rör ner vetemjöl och salt när jästen är helt upplöst. Fortsätt röra tills smeten är slät och fin. Låt smeten sedan vila i minst 30 minuter. Sätt på våffeljärnet. Smält smöret och häll ner det i smeten. Rör om väl. Häll i ca 1 dl smet i våffeljärnet.



Pimpim
 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N