Recept

Du måste vara inloggad för att få tillgång till
"Din Kokbok"

Klicka här för att "Logga in"

Klicka här för att "Bli medlem" Helt gratis!


 
     
Kommentarer
Spara Recept
 
   

Dijon och rosmarinkryddad köttfärslimpa

Dijon och rosmarinkryddad köttfärslimpa

500 g köttfärs,
2-3 tsk dijonsenap,
1-2 msk rosmarin,
1 msk ingefära,
2 tsk salt,
0,5 dl vatten,
2-3 msk mannagryn

Blanda, vatten, mannagryn, senap, och kryddor
Låt svälla, ska vara lite löst

Blanda köttfärsen med röran,
Forma till limpa,
Sätt i ugn på 250 grader, och sänk sedan värmen till 150 grader....när limpan har 71 graders innertemp är den klar.



runedin
 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N