Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Dijon och rosmarinkryddad köttfärslimpa

Dijon och rosmarinkryddad köttfärslimpa

500 g köttfärs,
2-3 tsk dijonsenap,
1-2 msk rosmarin,
1 msk ingefära,
2 tsk salt,
0,5 dl vatten,
2-3 msk mannagryn

Blanda, vatten, mannagryn, senap, och kryddor
Låt svälla, ska vara lite löst

Blanda köttfärsen med röran,
Forma till limpa,
Sätt i ugn på 250 grader, och sänk sedan värmen till 150 grader....när limpan har 71 graders innertemp är den klar.



runedin
 

 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N