Recept

 
     
Kommentarer
Spara Recept
 
   

Lax under chilitäcke

Lax under chilitäcke

Ingridienser 6 port

1 Röd chili (färsk fefferoni) urkärnade och finhackade
½ burk majs
½ burk borlottibönor
2 vitlöksklyftor finhackade
1 liten rödlök finhackad
2 tomater urkärnade och finstrimlade
300-400 g philadelphia ost
6 Laxfilleer
100 gr riven ost..gärna krutrök eller västerbottensost
Salt och vitpeppar

Gör så här:

Fräs chili, vitlök, lök, majs, bönor, tomatstrimlor i hetpanna med lite olja i ca 2-3 min

Ta pannan från spisen och tillsätt philadelphia osten och rör ihop..smaka av med salt och vitpeppar

Lägg laxfileerna i ugnsäker form, salta och peppra lite..fördela ost och chiliröran över laxenooch avsluta med den rivna osten

gratinera i 200 graders ugn i 20 min

Serveras med råstekt potatis eller annan god potatis, och en fräsch sallad..

Bon apetit

Detta är ett eget recept, testat och godkänt av mig med vänner



runedin
 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N