Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Tompas Lyxpasta (4 Port)

Tompas Lyxpasta


4 Personer

500g Pasta Fusili
5 – 10 skivor Parmaskinka
2 förpackningar ICA handlarnas Fetaost (I olja och kryddor)
1 liten burk gröna oliver (med pimento)
1 burk soltorkade tomater
1 burk röd pesto
1 burk grön pesto
Grovmalen svartpeppar
Salt
Olivolja


Gör så här:
Koka pastan
Skär parmaskinkan i små fyrkantiga bitar och lägg den i en skål. Dela oliverna i 2 delar och lägg dem tillsammans med skinkan.
Strimla de soltorkade tomaterna i små bitar och lägg ner i skålen. Häll ner fetaosten tillsammans med marinaden i skålen.
Salta och peppra samt slå på en skvätt olivolja. Blanda runt allt ordentligt.

Nu borde pastan vara färdigkokt.
Slå ner pastan i en stor skål och blanda därefter ner de övriga ingredienserna.
Servera innan fetaosten hinner smälta i pastan.
Blanda röd och grön pesto efter tycke och smak på tallriken.

Tips på dryck:
Beringer Founders Estate Zinfandel (Systembolaget nr 6718) 105:- USA



 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N