Recept

 
     
Kommentarer
Spara Recept
 
   

Lätt & supergod renskav

Här är min variant av renskav som jag äter väldigt ofta för det är så gott!

Ca 4personer:
1 pkt renskav
1 gul lök
1-2 msk viltfond
1 pkt Lagalätt
3-4 krossade enbär
1 burk kantareller
4-5 färska champinjoner
Salt & Peppar

Stek renskav och tillsätt svampen och hackad lök när renkaven har fått lite färg. Salta och peppra. Häll sedan över Lagalätt och häll i viltfond (smaka av) och enbär som du krossat i en mortel. Jag brukar äta ris till men det går säkert bra med annat också.

Voila!



 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N