Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Tsasiki

1 liter Mild Yoghurt (Så krämig som det går, du kan hitta turkisk yoghurt i affären. Den är bra)
1 gurka
salt
2 -3 vitlöksklyftor (efter smak)
1 msk olivolja

Låt yoghurten rinna av i melittafilter ca 2 tim.
Skala gurkan och riv den på rivjärnets grövsta sida. Salta på gurkan och låt den vattna ur.
Rör ihop yoghurt och gurkan.
Pressa vitlöken, blanda i den och olivoljan. Ta mer salt om det behövs.



Jonna
 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N