Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Nalle Puh bröd (16 st)

Nalle Puh bröd (16 st)

2 dl fiberberikade havregryn
4 dl vetemjöl
1 dl russin
1 dl solroskärnor
1 msk bakpulver
1/2 tsk salt
1/2 dl smör-&rapsolja
3 dl mild yoghurt
1/2 dl flytande honung

Sätt ugnen på 225°. Blanda alla torra ingredienser i en bunke. Rör i smör-&rapsolja, yoghurt och honung. Klicka ut degen med en sked på en plåt med bakplåtspapper. Platta till lite med mjölad hand. Grädda i mitten av ugnen ca 15 min. Servera bröden nygräddade med smör och ost

Receptet är saxat från Arla



 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N