Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Mandelkaka

1½ dl socker
200 g smält smör (Bredgott superbra om man inte vill använda smör)
1 ägg
½ msk vaniljsocker
7 droppar bittermandelolja
c 3 dl vetemjöl
1½ dl mjölk
50 g hackade mandlar

Rör ihop smör och socker, blanda i ägg, vaniljsocker. Droppa i bittermandelolja. Rör vidare och så i med nötterna, vetemjöl och till sist mjöl.
Smörj en form, häll i smeten och grädda i 200 grader i ca 25-35 min.
När kakan svalnat sikta florsocker över.
Annika :wink:



 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N