Recept

 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

Nyförälskade havskräftor (4 port)

Nyförälskade havskräftor (4 port)

2 st schalottenlökar
1 msk hummerfond
3 tsk konjak
1 krm anis
2 msk dragon
200 g färska champinjoner
250 g kräftstjärtar
1 tsk smör
2 dl crème fraiche gourmet bearnaise

Tina kräftstjärtarna. Skala och finhacka löken. Skiva svampen. Låt lök och svamp fräsa i smör i en stekpanna några minuter. Rör ner crème fraiche, vatten och hummerfond. Låt koka ihop ca 5 min. Smaka av med cognac, anis och ev salt och peppar. Blanda ner kräftstjärtarna och låt allt bli genomvarmt. Strö över dragon och servera med pasta eller ris och sallad.

Receptet saxat från Arla



 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N