Recept

Du måste vara inloggad för att få tillgång till
"Din Kokbok"

Klicka här för att "Logga in"

Klicka här för att "Bli medlem" Helt gratis!


 
     
Kommentarer
Spara recept
 
   

pariservåfflor 10 st

2 1/2 dl. vetemjöl,100 gr.smör,1-2 msk vatten.fyllning:100 gr.smör,1 1/2 dl. florsocker,1 äggula,2 tsk.vaniljsocker.Hacka ihop mjöl och matfett.Tillsätt vatten och arbeta hastigt ihop degen.Låt den stå kallt någon timme.Kavla ut degen till knappt 1/2 cm tjocklek.Ta ut kakorna med runt mått,ca 6 cm i diameter.Lägg dem på sockrat bakplåtspapper och kavla ut dem till ovala långsmala kakor.Lägg dem på en plåt.Grädda mitt i ugnen 6-8 minuter eller tills dom fått fin färgoch ser spröda ut.Rör smör och florsocker smidigt.Tillsätt äggulan och vaniljsockret.Lägg ihop kakorna 2 och 2 med fyllning emellan. ungsvärme 250 grader.



 

Share to Facebook Share to Twitter More...
 
 
 

 
Kommentera

Förnamn
 
   
Rubrik
 
   
E-post (Om du vill bli meddelad när någon skriver.)
 
   
Text

(Logga in för att kunna lägga till bild!)
För att skydda oss från spam, klicka i dom gröna rutorna!
Spam Check 2.0 © JW  D E S I G N